Selectează o Pagină

Ești fan escape room dar ești blocat în casă? Nu știi ce e un escape room dar ai face ceva nou să nu te mai urci pe pereți? Și nu ne referim la talentele descoperite de toți în ultima perioadă 🍕 🍩 🌮💅💃🎨🍹 🎹 …  Ce ai zice să-ți creezi un escape room chiar la tine acasă? Noi care facem asta de peste 5 ani ne-am gandit că poate v-ar prinde bine un pic de altceva, așa ca ne-am ocupat deja și am creat primul kit de escape room din România. Transformă orice cameră într-un joc cu puzzle-uri istețe folosindu-te de kiturile TRAPPED@HOME. De scenariu, dinamică, logică și distracție ne-am ocupat noi deja (duh!).

P.S.: se poate juca și în grădina, pe balcon, sub masă sau în…cort 😊 Whatever works for you!

cum funcționează?

Alege-ți jocul și cumpără kit-ul TRAPPED@HOME. Îl vei putea downloada imediat după ce minunea tehnologiei va confirma tranzactia (chill, durează puțin). Printează-l și pregătește jocul cu ajutorul instrucțiunilor. Noi am pregătit totul pentru ca voi să aveți o experiență de escape room chiar la voi acasă. Surprizele le veti vedea în Kit 😊

cine poate juca?

Kit-urile TRAPPED@HOME pot fi jucate la orice vârstă. Nu contează că ai 6 sau 60 de ani, important este să fii gata de aventură și de 15 minute de bricolaj (nu, nu vei învăța cum să faci un raft pentru plantele de pe balcon). Fiecare kit conține recomandarea ideală de vârstă și poate fi jucat de echipe de la 2 până la câți încăpeți în casă 😜

DE CE AI NEVOIE PENTRU A JUCA?

De chef 😊, timp si de macar încă o persoană neimaginară. Materiale necesare? O greblă, o parașută, un polizor, o diplomă de aviator…  Ah pentru joc? Nu ai nevoie de altceva decat de: ceas de perete (sau mai bine timerul de la telefon), imprimantă color, hârtie A4, lipici și o foarfecă. Pentru cei fără imprimantă sau fără chef de DIY (sau mai leneși 🤫) avem și varianta printată și gata de jucat a Kit-ului TRAPPED@HOME.

cât durează jocul?

Pregătirea kitului durează vreo 15 minute, iar jocul durează de cele mai multe ori 60 de minute. Depinde de cât de influențabil este game masterul vostru 😊. Important este că veți avea 60 de minute pline de puzzle-uri și uriașe mistere care pot să vă propulseze imediat în… Hall of Fame (dacă ne trimiteți pozele să le putem posta pe social media cu acord GDPR etc). Așă că.. pregătiți să bateți un nou record?

JOCURI TRAPPED@HOME

SUPERKIDS salveaza planeta 

Maleficul om de știință Zerka a trimis o scrisoare liderilor Planetei prin care își prezintă planul răzbunător de a micșcora întregul Pământ și de a deveni Conducătorul Omenirii!
Acesta trebuie oprit iar Planeta trebuie salvată. Voi sunțeti SUPERKIDS, o echipă de supereroi curajoși aflată de multă vreme pe urmele lui Zerka. Aveti doar 60 de minute pentru a găsi și dezactiva RACHETA. Bănuim că aceasta se află în LABORATORUL SECRET al lui ZERKA, dar nimeni nu știe cum să îl găsească… Voi veți putea?

Durată joc: 60 – 90 de minute

Preț: 60 lei – varianta electronică; 120 lei- varianta fizică

Vârstă recomandată: 7+ și/ sau activitate de familie

Jaful din berlin escape room kit trapped home

JAFUL DIN BERLIN

Toată lumea a auzit de banda Heist Masters. Tâlhari și escroci pricepuți, uniți între ei de același scop: să jefuiască cele mai importante bănci din lume și să pună mâna pe sume colosale de bani. Nimeni nu știe că Heist Masters plănuiesc un nou atac. Unde? La Banca Națională a Germaniei. Prada? 130 miliarde €, furați în doar 60 de minute! Și nimeni nu știe că voi sunteți parte din bandă…

Jaful din Berlin… bum, bum, START!

Durată joc: 60-70 de minute

Preț: 60 lei – varianta electronică; 120 lei- varianta fizică

Vârstă recomandată: 16+