loader image
Selectează o Pagină

Totul despre Museum Quest by Trapped

Totul despre Museum Quest – Treasure Hunt la muzeu

Dacă până acum vizitele la muzeu ți se păreau plictisitoare, lipsite de interacțiune și energie, credem că a venit momentul să-ți schimbi părerea!

🔸Ce este Museum Quest?🔎

Museum Quest este un treasure hunt cultural marca Trapped Room Escape, o cursă dinamică de explorare a culturii și muzeelor, plină de mistere și provocări! 🔎👣

Noi venim cu un treasure hunt mega fun, în trei dintre cele mai tari muzee din București, tu vino cu o echipă dornică de o nouă aventură, gata să pătrundă în cultura țării noastre.

Rezultatul? Îți garantăm că muzeele vor deveni locul tău preferat de distracție și recreere.

🔸Cum se desfășoară Museum Quest?

La un eveniment Museum Quest vor participa în paralel 4 echipe. Deci mai întâi și mai întâi, adună-ți gașca sau familia! Abia după ce-ai făcut asta, asigură-te că echipa ta e competitivă, atentă la detalii și dornică de explorare, căci trebuie să vă atingeți scopul.

Care este scopul? Rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni și obținerea unui punctaj cât mai mare în timpul alocat jocului.

Te întrebi cum faceți asta? Folosindu-vă de informațiile specifice muzeului vizitat, dar și de aptitudini personale, intuiție și muncă în echipă! Suntem siguri că aveți ce vă trebuie!

🔸Unde se desfășoară Museum Quest?

Vânătoarea noastră de comori se va desfășura în următoarele muzee: Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” și Muzeul Național de Istorie a României.

Unde este primul treasure hunt Museum Quest?

Primul Museum Quest se desfășoară la Muzeul Satului și durează până pe 30 septembrie.

Misiunea voastră? Explorarea detaliilor arhitecturii și tradițiilor găsite pe cărările satului românesc.

escape room kit trapped@home ready to play
kit trappd@home ready to play 2

🔸Ce trebuie să faci să participi?🔎

Cu un click pe site-ul nostru, la rubrica „Museum Quest”, totul e simplu: selectezi ziua și muzeul pe care vrei să-l explorezi, strângi o echipă de 4-6 oameni veseli și energici și fii gata să rezolvi tot felul de misiuni și să faci față unor provocări nemaiîntâlnite.

Ready? See you soon at the museum 😊! 

Între timp, fii la curent cu detaliile din culisele Museum Quest aici 👇🏼

Ne mutăm într-o locație nouă! 😍

Ne mutăm într-o locație nouă! 😍

Escapers, în perioada 14 iunie – 31 iulie suntem în proces de relocare, deci nu putem primi rezervări. Vă așteptam din luna august la inaugurarea noii locații, cu camere și provocări noi, dar și cu 2 dintre camerele consacrate marca Trapped. Suntem încântați să vă anunțăm că lucrăm cu spor la amenajarea noii locații, mult mai mare, într-o zonă la fel de centrală.

Dacă vreți să fiți primii care află detaliile despre camerele noi și inaugurare, vă puteți abona aici la newsletter-ul nostru.

See you soon & Have a great summer!

Te-ai abonat cu succes la newsletter!