loader image
Selectează o Pagină

TERMENI SI CONDITII 

Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.trapped.ro. Orice comandă/rezervare plasată pe acest site trebuie să fie de acord cu prezentul Regulament și cu legislația aplicabilă în vigoare.

 INTRODUCERE

Adminsitratorul site-ului www.trapped.ro este REILIN TREE SRL  societate înscrisă la registrul comerțului Sub numărul J23/1104/11.04.2014, Cod Unic de Inregistrare: 31699074, avand sediul in Intrarea Margaritarului nr. 2, parter, camera 1, Otopeni, Jud. Ilfov. E-mail: info@trapped.ro

Prezentul Regulament se adresează tuturor utilizatorilor paginii web www.trapped.ro şi stabileşte regulile de rezervare pe cale electronică a produselor disponibile, de plasare a comenzilor precum şi regulile încheierii contractelor de vânzare a produselor.

 REGULILE DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ŞI DE ȊNCHEIERE DE CONTRACTE DE VÂNZARE A PRODUSELOR

 1. REILIN TREE SRL pemite încheierea de contracte de vânzare la distanța a produselor prin  Internet şi prestează o serie de servicii, prevăzute în Regulamentul de faţă.
 2. Contractul de vânzare a produselor se încheie între utilizatorul paginii web şi REILIN TREE SRL. Condiţia plasarii rezervarilor/comenzilor pe site-ul www.trapped.ro este cunoaşterea acestui Regulament şi acceptarea sa.
 3. Informaţiile furnizate de Client în timpul plasării comenzii/rezervarii trebuie să fie reale, actuale şi exacte. REILIN TREE îşi rezervă dreptul de a refuza realizarea comenzii, în cazul când datele furnizate fac imposibilă onorarea rezervarii/comenzii. Înainte de a refuza realizarea comenzii Administratorul va încerca să îl contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibilă realizarea acesteia.
 4. Clientul care a utilizat serviciile paginii web www.trapped.ro are obligaţiile:
 5. a) de a nu furniza şi transmite informaţii interzise prin lege;
 6. b) de a utiliza pagina web într-un mod care să nu perturbe funcţionarea acestuia;
 7. c) de a nu difuza şi de a nu plasa în cadrul paginii web informaţii comerciale incorecte;
 8. d) de a utiliza pagina web într-un mod care să nu creeze inconveniente pentru alţi clienţi şi pentru Administratorul acesteia;
 9. e) de a folosi informaţiile publicate în paginile magazinului doar în scop personal.

 

III. ȊNCHEIEREA CONTRACTELOR DE VÂNZARE:

 • PENTRU PLASAREA COMENZILOR CU PLATA ONLINE:
 1. Pagina web permite plasarea comenzilor on-line, urmând procedura de plasare a comenzilor.
 2. Clientul poate plasa o comandă fără a fi nevoie de a-şi înregistra permanent datele personale în baza de date a paginii web (comanda fără înregistrare).
 3. Condiţia plasării comenzii o constituie completarea în formular a tuturor datelor cerute, necesare atat pentru expedierea/confirmarea comenzii/rezervarii, cat şi pentru generarea din sistem a facturii fiscale sau a bonului fiscal.
 4. Până la momentul confirmării selectării produselor cu tasta „Trimite comanda” Clientul are posibilitatea de a efectua modificări referitoare la produsul din comandă, precum şi la datele pentru livrare şi de facturare. Confirmarea de către Client a comenzii prin tasta „Finalizează comanda” este echivalentă cu acceptarea obligaţiei de a face plata preţului produselor.
 5. În momentul plasării comenzii, Clientul primeşte la adresa de e-mail indicată un mesaj referitor la comanda plasată. 

PENTRU PLASAREA UNEI REZERVARI pe pagina web www.trapped.ro

 

Rezervările se pot face atât telefonic cât și online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține toate informațiile legate de aceasta. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0748727733 sau prin e-mail la info@trapped.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa Trapped telefonic sau prin e-mail cu cel putin 2 ore înainte de rezervare.

 

LIVRAREA ŞI RECEPȚIONAREA PRODUSELOR

 1. Produsele fizice achizitionate online sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii prin butonul „Trimite comanda”. Produsele sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către firma de curierat Fan Courier. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.
 2. Produsele electronice achizitionate online (vouchere, kit Trapped@home) sunt livrate imediat dupa procesarea platii, in format pdf la adresa de e-mail furnizata la plasarea comenzii.

 

RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE VÂNZARE

 1. Clientul are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare fără a indica vreun motiv, pe baza dispozițiilor legale.
 2. Termenul de retragere din contractul de vânzare a produselor expira cu 3 zile inainte de data de desfasurare a evenimentului rezervat sau in 14 zile de la receptia comenzii in cazul kiturilor Trapped@home.
 3. Pentru a-şi exercita dreptul de retragere din contract Clientul trebuie să contacteze Administratorul prin e-mail la adresa infor@trapped.ro si sa prezinte solicitarea in termenul prevazut anterior. Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient ca Clientul să trimită informaţiia referitoare la decizia sa de exercitare a dreptului de retragere înainte de împlinirea termenului de renunţare (3 zile inainte de data de desfasurare a evenimentului rezervat sau in 14 zile de la receptia comenzii in cazul kiturilor Trapped@home).
 4. Returnarea sumelor achitate de Client se face în acelaşi mod cu cel ales de Client la tranzacţia iniţială.

  TERMENII ȘI CONDIȚIILE PARTICIPĂRII LA JOCUL DE ESCAPE ROOM DESFASURAT LA ADRESA DIN STR. VASILE LASCAR 88, BUCURESTI:

 

 1. La joc pot participa echipe de 2 până la 5 membri. Echipele vor veni la data și ora rezervării. Participanților li se va face o scurtă prezentare despre joc și regulile de conduită din interiorul camerei. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.
 2. Participantii la joc trebuie sa respecte regulile COVID-19 aflate in vigoare la data rezervarii. In caz contrar, organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.
 3. Nu este permis accesul la joc sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta Trapped. Fumatul este strict interzis în incinta Trapped.
 4. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. Aceasta se va deschide numai prin rezolvarea camerei sau la finalizarea celor 60 de minute de joc. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților, organizatorii vor deschide de urgență ușa.
 5. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului și pentru derularea corectă a acestuia vor fi urmăriți cu camera de supraveghere aflată în interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesară bunei funcționări a jocului. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video în niciun moment al jocului.
 6. Persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, boli de inimă sau alte suferințe incompatibile cu jocul sunt sfătuite să nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o va face pe propria răspundere. Trapped nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective. Dacă pe parcursul jocului persoana hotărăște întreruperea acestuia, organizatorii vor descuia ușa.
 7. Scenariile camerelor au fost realizate ținând cont de toate măsurile de precauție necesare: camerele nu conțin elemente dăunătoare sau vătămatoare pentru participanți.
 8. Jocurile sunt bazate pe folosirea inteligenței, a logicii și a intuiției. În nicio situatie nu este necesară folosirea forței. Orice daună adusă camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputata echipei participante care a cauzat-o. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorațiunilor, mobilierului, a instalatiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice.
 9. Obiectele marcate cu „DO NOT TOUCH” nu conțin niciun fel de indicii. Nu dezlipiți marcajele.
 10. Participanții înteleg și acceptă confidențialitatea jocului. Acesta nu va fi făcut public (nici parțial nici integral) de către participanți. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din cameră este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.
 11. Nerespectarea acestei reguli conduce la începerea demersurilor legale împotriva persoanei/persoanelor care divulgă informațiile confidențiale.

 

VII. DREPT DE AUTOR

 1. Conținutul și design-ul paginii web www.trapped.ro precum și bazele de date aferente, sunt proprietatea REILIN TREE SRL și sunt protejate prin legislația în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. 
 2. TRAPPED ROOM ESCAPE este marca inregistrata la OSIM.
 3. Este interzisă orice utilizare a conținutului www.trapped.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email info@trapped.ro

 

VIII. PREVEDERI FINALE

 1. Prin plasarea unei rezervari/comenzi pe site-ul www.trapped.ro, participantii declara ca au citit și înțeles termenii și condițiile jocului aplicabile prezentei pagini web, precum si regulile de conduita impuse de Administrator.
 2. Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibilă plasarea unei rezervari/comenzi pe pagina web www.trapped.ro. Pagina web oferă Clientului posibilitatea de a lua la cunoştinţă prevederile Termenilor si Conditiilor la plasarea comenzii/rezervarii.