loader image

Team Building la Trapped escape room

Vrei să organizezi un eveniment în cadrul companiei? Alege Trapped, o activitate unică.

Ce îți punem la dispoziție la un

team building la trapped

8-30 Participanți

2 locații centrale

Ambele locații Trapped dispun zone de petrecere distincte, potrivite pentru team buildinguri restrânse sau grupuri mari.

Diversitate

11 camere de escape room

Vă așteptăm cu 11 camere de escape room pentru evenimentul vostru, 6 în locația din Veranda Mall și 5 în locația din Vasile Lascăr.

1-2 Sesiuni de Joc

Durată flexibilă

Puteți alege varianta unei singure sesiuni de escape room pentru fiecare jucător, sau pentru 2 sesiuni consecutive pentru mai multă distracție.

De ce să alegi un

Team building la trapped

Comunicare

Jocurile de escape room sunt o metodă ideală de a exersa comunicarea în cadrul unui grup. Orice indiciu descoperit trebuie transmis către restul echipei, deoarece fiecare membru este o verigă importantă pentru rezolvarea misterelor. Așadar, cheia pentru evadare este munca în echipă!

Gândire creativă

Fiecare puzzle și fiecare mister dintr-un escape room vă activează gândirea creativă. Veți descoperi cu uimire că veți găsi soluții originale și veți fi nevoiți să gândiți ”outside the box”. Vă veți dezvolta skill-ul de a căuta și a propune soluții alternative.

Momente memorabile

Să nu uităm că jocul de escape room este și o activitate distractivă, care vă ”obligă” să treceți repede peste momentele de timiditate și liniște de la început. Așa că râdem, glumim și cu siguranță vor apărea multe situații pe care le veți povesti multă vreme la birou!

Am organizat peste

200 team buildinguri la trapped

Oferă angajaților tăi un team building incitant și plin de mistere!