Selectează o Pagină

Trapped@Home – Primul Escape Room KIT din România

Creativitatea când ești Trapped@Home 🔐

Știm că această perioadă este o provocare pentru fiecare dintre noi. Cu toții am încercat să facem lockdown-ul cât mai plăcut: ne-am păcălit 2 luni că ne apucăm de exerciții fizice (când de fapt am devenit un fel de somelieri), am văzut tot Netflix-ul, ne-am trezit cu 5 minute înainte de call (și-am stat în pijamale, doh!). Și mai toți ne putem declara bucătari cu stele Michelin.

Știm că vă este dor de evadat!

Chiar și cu toate reinventările din carantină, știm că misterul, adrenalina și entuziasmul unui escape room sunt de neegalat. Știm și că distanțarea socială este foarte importantă. Așa că ce-ai zice să-ți creezi un escape room chiar la tine acasă?

Dacă ești nou în ale escape gaming-ului, te invit să citești articolul → ESCAPE ROOM INTRO, iar dacă deja ești un expert în ale evadării, keep going.

Ce este un escape room kit?

Propriul tău escape room acasă🗝️

Un escape room KIT este practic un escape room la tine acasă. Noi, creând escape rooms de aproape 6 ani, ne-am gandit că poate v-ar prinde bine un pic de altceva, așa că am creat primul kit de escape room din România. Transformă orice cameră într-un joc cu puzzle-uri cool, folosindu-te de kiturile TRAPPED@HOME. De scenariu, dinamică, logică și distracție ne-am ocupat noi (duh!)

Ce se află în escape room KIT-ul Trapped@Home?

În primul rând, este important să știi că vine în două variante: KIT-ul digital și KIT-ul Ready to play.

KIT Trapped@Home DIGITAL 🖥️

Dacă ești nerăbdător să joci cât mai repede și ai chef de DIY, cumpără kit-ul în format electronic. Îl vei putea downloada imediat după ce minunea tehnologiei va confirma tranzactia (chill, durează aprox. 5 minute). Ce conține fișierul? Materiale printabile – puzzle-urile, Instrucțiuni de instalare, Regulament & Hint Book și Accesorii. De ce ai nevoie? Imprimantă color, hârtie A4, lipici, o foarfecă și, as always, un pic de imaginație!

KIT Trapped@Home READY TO PLAY📦📭

Dacă n-ai imprimantă color sau ești un pic mai leneș (not judging, really), poți opta pentru varianta Ready to Play. Vei primi KIT-ul în format fizic, la tine acasă, în câteva zile de la plasarea comenzii. Așa ca tot ce trebuie să faci este să instalezi jocul. De ce-ai nevoie? Lipici, o foarfecă și, as always, un pic de imaginație!

escape room kit trapped@home ready to play
kit trappd@home ready to play 2

Primul scenariu escape room kit? 🦸🏽‍♀️🦸🏼‍♂️

Superkids Salvează Planeta. Știm, we’re bringing back the great heroes.

Povestea?

Maleficul om de știință Zerka a trimis o scrisoare liderilor Planetei prin care își prezintă planul răzbunător de a micșcora întregul Pământ și de a deveni Conducătorul Omenirii!
Acesta trebuie oprit iar Planeta trebuie salvată. Voi sunțeti SUPERKIDS, o echipă de supereroi curajoși aflată de multă vreme pe urmele lui Zerka. Aveti doar 60 de minute pentru a găsi și dezactiva RACHETA. Bănuim că aceasta se află în LABORATORUL SECRET al lui ZERKA, dar nimeni nu știe cum să îl găsească… Voi veți putea?

Recomandarea de vârstă

7+ și/sau activitate de familie.

Pregătit să evadezi?😍

Deci, ce zici? Ești pregătit să încerci primul escape room KIT din România – Trapped@Home?

Intră 👉🏼 aici și comandă aventura la tine acasă.

Ne găsești pe: