fbpx
Selectează o Pagină

Povestea Museum Quest

Proiect Cultural

Museum Quest este un proiect marca Trapped, unic în România, care își propune să apropie publicul de cultura și valorile naționale, prin intermediul unui joc interactiv de echipă, care se va desfășura în 3 muzee de referință din București (Muzeul Satului, Muzeul Militar Național și Muzeul Național de Istorie a României).

„Museum Quest – Misiune la Muzeu” este un Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional

Treasure Hunt

Museum Quest este un fel de „vânătoare a comorilor” (treasure hunt) care îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu, cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt. Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat.

Și pentru că vorbim despre un joc, finalitatea acestuia este rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni din Fișele de explorare.

MUZEUL CUM NU L-AI MAI EXPERIMENTAT

Unde se desfășoară?

Fiecare joc Musem Quest🔎 se va desfășura într-o zonă prestabilită a muzeului ales, unde participanții vor parcurge în detaliu informațiile întâlnite și se vor afla în permanentă comunicare și căutare de indicii.

Cine poate participa?

La un joc din cadrul Museum Quest🔎 pot participa echipe de 4 până la 6 persoane, care vor avea la dispoziție o serie de misiuni de îndeplinit în cadrul muzeului ales. Jocurile Museum Quest sunt gândite atât pentru activități de familie, cât și pentru grupuri de prieteni dornici de o activitate nouă și inedită! 

Vârsta minimă de participare neînsoțită: 14 ani.

Vârsta minimă de participare însotiță (minimum 2 adulți în echipă): 7 ani. 

Cum se desfășoară jocul?

La un eveniment Museum Quest🔎 vor participa în paralel 4 echipe. Scopul fiecărei echipe este rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni și obținerea unui punctaj cât mai mare în timpul alocat jocului. Cum? Folosindu-se de informațiile specifice muzeului vizitat, dar și de aptitudini personale, intuiție și muncă în echipă!

Fiecare echipă va avea un Kit de Explorator, pus la dispoziție la începutul jocului de către Game Master. Kitul este plin de surprize🎉! Dacă echipele au nevoie de ajutor și indicii, pot oricând comunica cu Game Masterul.

Și pentru că este vorba de o competiție, echipa câștigătoare va primi un premiu surpriză 😊.

MUZEE PARTENERE

Muzeul Satului

EXPLORATORII SATULUI

Momentan indisponibil.

Veșnicia s-a născut la sat! Descoperă frumusețea lumii satului românesc, într-o diversitate captivantă. Călătorește în zona rurală din Transilvania până pe prispele gospodăriilor moldovenești, în zona Banatului și până pe malurile Dobrogei. Misiunea voastră? Explorarea detaliilor arhitecturii și tradițiilor găsite pe cărările satului românesc.

Pregătiți să fiți Exploratorii Satului?📜

Muzeul Militar

PE URMELE ARMATEI

Începând cu 23 ianuarie

Camarazi, veți porni într-o călătorie palpitantă pe urmele istoriei, unde veți descoperi totul despre curajul și vrednicia românilor, despre dorința de luptă, rezistență și ingeniozitate. Veți începe aventura în Evul Mediu și o veți termina la al doilea Război Mondial, aflând toate secretele tehnicilor militare și întâlnind cei mai viteji luptători!

Sunteți gata să pășiți pe câmpul de luptă? 👣

Muzeul de Istorie

MANUSCRISUL PIERDUT

Începând cu 24 ianuarie

Arheologilor, aventura vă poartă pașii pe drumul istoriei României. Columna lui Traian dezvăluie evenimente și personalități ce au marcat istoria noastră, iar secretele colecției din Tezaurul Istoric, magia și măiestria unor civilizații. Toate pentru a fi mai aproape de misiunea voastră: recrearea poveștii unui manuscris regăsit acum!

Gata de o nouă descoperire?

Museum Quest muzeul de istorie a romaniei

vrei un eveniment privat la museum quest?

Un treasure hunt la muzeu de ziua ta? Sau un teambuilding cu un twist pentru echipă? Orice eveniment privat ai avea în plan, la Museum Quest vei avea parte de factorul WOW. Pentru evenimente private în afara datelor disponibile în calendar,  dă-ne mail sau sună-ne și te vom ajuta!

Contact museum quest