loader image
Selectează o Pagină

Măsuri de siguranță – Redeschidere TRAPPED

Siguranță la escape room 🔐

Cu toții ne dorim să revenim la normal, unii dintre noi sunt chiar foarte dornici să evadeze, însă sănătatea și siguranța atât a colegilor cât și a clienților noștri rămân prioritățile Trapped. Iată ce măsuri am luat la Trapped pentru ca voi să evadați în siguranță!

masuri de siguranta covid trapped escape room

1. Ce măsuri de siguranță sunt luate?✅

Odată cu redeschiderea locatiei TRAPPED, pentru a proteja siguranța angajaților și a clienților noștri, am adoptat o serie de măsuri de siguranță:

• Practici de igienă sporite (dezinfectarea spațiilor comune înainte și după fiecare echipă)

• Echipamente de protecție (măști de unică folosință, mănuși, dezinfectanți și protecție pentru încălțăminte)

Clienții trebuie să poarte mască!

De asemenea, în conformitate cu reglementările guvernamentale, clienților noștri li se va solicita să poarte măști, iar temperatura lor va fi verificată la intrare. Fiecare participant va semna o declarație pe proprie răspundere cu privire la starea de sănătate actuală.

2. Câte persoane vor putea avea acces simultan în camerele de escape room?

Accesul la camerele Trapped se va face, ca de obicei, pe bază de rezervare a intervalului orar dorit. Echipele nu vor putea fi mai mari de 4 persoane. Nu vom accepta vizitatori fără rezervare, așa că vă rugăm să faceți rezervarea telefonic sau online. Nu vom avea mai mult de 2 camere disponibile per interval orar.

Vă rugăm să respectați ora rezervării! În intervalul dintre jocuri, echipa noastră dezinfectează toate spațiile comune și de joc, așa că este important să veniți la ora stabilită.

De asemenea, suntem foarte atenți la indicațiile date de autorități și, pe măsură ce vor apărea schimbări, ne vom adapta și vom respecta toate reglementările!

Suntem super încântați că ne vom revedea curând!🤩

După o perioadă atât de lungă fără chei, lacăte, coduri și adrenalină, suntem suuuuper excited că vom evada iar. Vom anunța pe Facebook data redeschiderii, așa că stay tuned.

Escape the routine! 🙌🏼

Ne găsești pe: