loader image
Selectează o Pagină
Escape Room Intro

Nu putem să nu începem prin a-i lămuri un pic și pe cei care n-au jucat până acum niciun escape room. So, escape room addict, sit back and relax!

Ce este un escape room? Un joc real de evadare din cameră, versiunea live și interactivă a popularelor  variante online. Scopul? Să evadezi în timpul dat. Cum e? Super fun și challenging!

Unde au apărut escape room-urile? Conform mai multor surse, prima variantă reală a jocurilor online „escape the room” a apărut în Japonia, prin 2007. Ușor, ușor, trendul s-a răspândit și în Europa, ajungând și la noi în 2014. Ne mândrim că Trapped este al 4-lea escape room apărut în România,  având deja o experiență de 5 ani în domeniu. We know, right? 🙂

Și totuși, de ce ar trebui să încerci? Pe lângă faptul că e distractiv, îți testează logica, gândirea creativă, spiritul de echipă, cooperarea, IQ-ul, potențialul de asemănare cu Einstein și multe altele.

Este un joc de echipă, deci trebuie să vii cu întăriri. Adu-ți prietenii ăia mai smart, iubita/iubitul (deși nu garantăm că veți mai fi împreună până la sfârșit) sau familia (să vadă și ai tăi who has the skills, nu?). Să nu uităm de colegi. Cum altfel s-o impresionezi pe tipa nouă de la HR dacă nu vede cât de repede te prinzi de puzzle-uri? Dacă nu tipa de la HR, atunci șeful sigur trebuie să vadă că ești un team player și un problem solver, nu?

Pentru o oră, te transpui complet într-un scenariu rupt de realitate. Decorul, muzica și atmosfera te vor face să te simți ca într-o scurtă, dar palpitantă aventură. Cum îți sună corabia lui Jack Sparrow? (ladies, cu puțin noroc îl gasiți și pe Johnny Depp aici).

Cum se desfășoară totul? Intri în cameră, ușa se închide în urma ta și te întrebi de unde să începi. Caută bine indiciile, uită-te atent la detalii și încearcă să le conectezi. Nu te prinzi de unele? Nicio problemă, ai câteva hinturi pe care le poți folosi la nevoie. Iar dacă n-ai reușit să evadezi în timpul dat, vei avea suficientă experiență pentru data viitoare. Crede-ne, sigur vei vrea să te întorci!

Acum că ai aflat toate detaliile, rezervă aventura și află pe pielea ta ce înseamnă experiența unui escape room!

Stay tuned, data viitoare vă povestim mai multe.

Până atunci, escape the routine!