loader image
Selectează o Pagină

DESPRE ESCAPE ROOM

Ce este un "escape room"?

Jocurile de escape room marca Trapped sunt jocuri reale de evadare, care îmbină distracția cu logica și munca în echipă, în camere a căror atmosferă și decor te acaparează și te țin în suspans timp de 60 de minute. Participanții sunt încuiați în camera tematică aleasă, în care se vor lăsa purtați de misterele descoperite și vor rezolva  o serie de puzzle-uri și enigme pentru a putea evada.

Cine poate juca?

Oricine! Camerele de escape room marca Trapped pot fi jucate atât de adulți, cât și de copii. Pentru mai multe detalii legate de recomandările de vârstă și gradele de dificultate ale camerelor de evadare, verificați paginile dedicate camerelor de joc.

De ce ai nevoie pentru a juca?

Să știi că nu trebuie să vii pregătit cu niciun obiect! Ai nevoie doar de energie, atenție, logică, gândire outside the box, intuiție și un super spirit de echipă! 

Vino pregătit cu aceste „ingrediente” și de restul ne ocupăm noi!

Cât durează jocul?

Timpul maxim pe care îl aveți la dispoziție pentru un joc de escape room la Trapped este de 60 de minute

În funcție de disponibilitate, cameră și cerere, se poate depăși puțin timpul alocat, în scopul finalizării jocului.

Care sunt regulile?

Jocul de escape room începe printr-un scurt instructaj cu privire la regulile de joc și siguranță. Odată încuiați în cameră, aveți la dispoziție 60 de minute pentru evadare, timp în care trebuie să intrați în atmosfera jocului și să rezolvați toate misterele acestuia. Ține minte! Orice indiciu contează și orice puzzle trebuie rezolvat dacă vrei să evadezi…

Ce este interzis să fac?

Este interzisă orice formă de forță fizică pe tot parcursul jocului. Este interzisă punerea în pericol a oricărui participant sau a game masterului. Sunt interzise fotografierea și înregistrarea video în cameră, din motive de confidențialitate. Dacă nu sunt respectate aceste reguli, game masterul are dreptul să întrerupă jocul. 

Putem cere ajutor?

Bineînțeles! Puteți cere ajutor oricând pe parcursul jocului dacă simțiți că v-ați blocat. Indiciile se cer apăsând un buton pe care îl aveți în cameră și vin pe sub ușă sub formă de poze sau mesaje scrise. Trebuie să luați în considerare că numărul de hint-uri este limitat, așa că folosiți-le înțelept!

SUNTEM SUPRAVEGHEAȚI?

Da, jocul este supravegheat video cu ajutorul unor camere amplasate în fiecare cameră de joc. Supravegherea se face strict în scopul jocului pentru a vă putea ajuta cu indiciile atunci când cereți ajutor. Nu trebuie să vă îngrijorați, nu facem nicio înregistrare video în timpul jocului!

Și dacă nu evadăm?

Dacă la finalul celor 60 de minute nu reușiți să terminați jocul, game master-ul vă va explica (la cerere) pașii rămași până la final.

Don’t worry, nu veți rămâne închiși acolo pentru totdeauna…