fbpx
Selectează o Pagină

TERMENI SI CONDITII – POLITICA GDPR

TERMENII ȘI CONDIȚIILE PARTICIPĂRII LA JOC:

 1. Rezervările se pot face atât telefonic cât și online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține toate informațiile legate de aceasta. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0748 727 733 sau prin e-mail la info@trapped.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa Trapped telefonic sau prin e-mail cu cel putin 2 ore înainte de rezervare.
 2. La joc pot participa echipe de 2 până la 5 membri. Minorii sub 14 ani pot participa numai în prezența unui adult. Echipele vor veni la data și ora rezervării. Participanților li se va face o scurtă prezentare despre joc și regulile de conduită din interiorul camerei. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.
 3. Nu este permis accesul la joc sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta Trapped. Fumatul este strict interzis în incinta Trapped.
 4. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. Aceasta se va deschide numai prin rezolvarea camerei sau la finalizarea celor 60 de minute de joc. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților, organizatorii vor deschide de urgență ușa.
 5. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului și pentru derularea corectă a acestuia vor fi urmăriți cu camera de supraveghere aflată în interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesară bunei funcționări a jocului. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video în niciun moment al jocului.
 6. Persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, boli de inimă sau alte suferințe incompatibile cu jocul sunt sfătuite să nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o va face pe propria răspundere. Trapped nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective. Dacă pe parcursul jocului persoana hotărăște întreruperea acestuia, organizatorii vor descuia ușa.
 7. Scenariile camerelor au fost realizate ținând cont de toate măsurile de precauție necesare: camerele nu conțin elemente dăunătoare sau vătămatoare pentru participanți.
 8. Jocurile sunt bazate pe folosirea inteligenței, a logicii și a intuiției. În nicio situatie nu este necesară folosirea forței. Orice daună adusă camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputata echipei participante care a cauzat-o. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorațiunilor, mobilierului, a instalatiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice.
 9. Obiectele marcate cu „DO NOT TOUCH” nu conțin niciun fel de indicii. Nu dezlipiți marcajele.
 10. Participanții înteleg și acceptă confidențialitatea jocului. Acesta nu va fi făcut public (nici parțial nici integral) de către participanți. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din cameră este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.
 11. Nerespectarea acestei reguli conduce la începerea demersurilor legale împotriva persoanei/persoanelor care divulgă informațiile confidențiale.

Declar ca am citit și înțeles termenele și condițiile jocului, precum și caracterul confidențial al acestuia.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE:

SC REILIN TREE SRL (Trapped Room Escape) depune toate eforturile pentru respectarea confidențialității datelor dvs. cu caracter personal, respectând prevederile Directivei 95/46/CE, cunoscută și ca „RGPD”.

Astfel, vă informăm în legătură cu următoarele aspecte:

Ce fel de date cu caracter personal culege site-ul?

Pentru efectuarea rezervării jocului de escape-room, clientul trebuie să introducă următoarele date personale: Nume, email și număr de telefon.

Pentru ce se folosesc datele?

Datele sunt folosite în scopul:

•validării rezervării, pentru a putea identifica clientul la momentul rezervării;

•contactării clientului pentru confirmarea rezervării;

•informării clientului în legătură cu modificările care pot apărea pe parcurs și pot influența datele rezervării (probleme tehnice, decalaje etc);

•informării clientului în legătură cu noutățile apărute la Trapped în materie de camere de joc;

•informării clientului în legătură cu promoțiile ocazionale practicate;

•identificării clienților care nu au respectat termenii și condițiile (nu au anulat rezervarea, nu au respectat regulamentul jocului etc) și prevenirii acestor situații pe viitor, dacă aceștia efectuează o altă rezervare;

•trimiterii pozelor făcute la Trapped pe email la solicitarea clientului.

 

Cine are acces la aceste date?

Datele procesate în scopurile enumerate mai sus pot fi accesate exclusiv de catre reprezenții legali și de asociații societății SC REILIN TREE SRL (Trapped Room Escape), precum și de catre angajați, pe perioada derulării contractului de munca cu societatea. După încheierea contractului de munca, angajatii nu mai au acces la sistemul de rezervări sau la server-ul de stocare.

 

Unde se stochează aceste informații?

Datele introduse de dvs. în momentul efectuării rezervării apar în sistemul nostru de rezervări, unde accesul este permis prin introducerea unui username și a unei parole. Accesul este permis administratorului, asociaților și anagajaților, pe perioada desfășurării contractului specific cu societatea SC REILIN TREE SRL. Ulterior, accesul acestora este blocat.

Care sunt drepturile dvs. legate de datele personale?

– Dreptul de acces la informații: aveți dreptul de a fi informat cu privire la datele personale prelucrate, scopul și modalitatea prelucrarii acestora.

– Dreptul la rectificare: aveți dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal, daca acest lucru este necesar, contactând telefonic (0748727733) sau pe email (info@trapped.ro) un reprezentant Trapped.

– Dreptul la eliminarea datelor/ ștergerea din baza de date: aveți dreptul să vă manifestați dorința de a vi se șterge datele cu caracter personal din baza de date, atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopurile colectării inițiale.

– Dreptul la limitare: aveți dreptul să solicitați limitarea procesării datelor, caz în care le vom păstra doar în scopul validării rezevării și comunicării eventualelor modificări apărute în legătură cu statusul rezervării dvs., înainte de data rezervării.

– Dreptul la opoziție: aveți dreptul de a obiecta la continuarea procesării datelor dvs. în condițiile și limitele prevăzute de lege.

– Dreptul la portabilitate: aveți dreptul de a ne solicita să transmitem mai departe datele pe care ni le-ați furnizat în format electronic.

– Dreptul de a depune o reclamație: aveți dreptul să depuneți reclamații la autoritatea de protecție a datelor.

Adresa

Str. G-ral David Praporgescu 18

București

Contact

+40748727733

info@trapped.ro

Program

L-D: 10-21:30