TRAPPED

joc de evadare real – trappedjoc de evadare real – trapped

Trapped - Room Escape Game

este un joc real de aventură și suspans în echipă. Totul se intampla live. 

 

Ai 60 de minute la dispoziție. Scopul final? Să evadezi! Ține minte: fiecare indiciu contează și fiecare pistă descoperită te poate ajuta. Aliații tăi? Logica, intuiția, inteligența și mai ales spiritul de echipă. Nu esti singur, te poti baza pe ajutorul coechipierilor tăi. Singurul tău dușman este TIMPUL. Cele 60 de minute se scurg văzând cu ochii, iar nivelul adrenalinei crește pe măsură ce te apropii de final.

 

Noi? Îți dăm șansa să ne ceri ajutorul, însă îți vom indica numai direcția, nu te aștepta să îți dăm Soluția finală.

 

La un joc pot participa echipe de 2 până la 6 membri, fără limita superioară de vârstă. Dată fiind complexitatea jocului, vârsta minimă a participanților este de 12 ani. Echipele de minori sub 14 ani trebuie sa contina minim un adult.

 

Vrem ca experiența ta să fie deosebită, vrem să ne recomanzi cu plăcere și vrem să te intorci cu entuziasm, de aceea pregătim în mod constant noi camere tematice. Hai în gașca noastră pe facebook și află primul noutățile.

 

Trapped: o experiență completă de distracție, socializare și suspans pentru cei cărora le place să-și exerseze mușchiul minții, un “must try” atât pentru prieteni și familii, cât și pentru evenimente corporate.

Copyright. Toate datele postate pe acest site apartin in exclusivitate autorilor lor si sunt protejate de drepturile de autor conform legii.